Готов да те предизвика!

модел електрически скутери

 

Да! Готови сме! След месеци неуморима работа, много болтчета, гайки и врътки днес официално затягаме коланите за едно вълнуващо пътешествие – а именно лаунча на Моторета България.

Съчетавайки любовта си към красивото, новите технологии и индивидуализма, ви представяме бъдещото в начина на придвижване.

D1 e първият ни модел електрически скутери, създадени с идеята за едно напълно екологично превозно средство, което не харчи много, притежава изящен дизайн и стил, и не струва колкото Тесла.

Със 72-волтова батерия и 1500-ватов двигател, развиваме до 45км/ч, докато гарантирано завъртаме всяка глава по пътя си. Перфектно ни приляга всякакъв вид чупка: може да го играете секси, забавни или палави и пак да изпреварите всяко БМВ на улицата, защото за нас няма трафик. Изключително маневрен и лесен за управление, бързо ви изкарва пред редицата и ви дава възможност да инвестирате времето си във важните неща от живота, като например да намерите с кого да споделите задната седалка.

Ние сме смарт, красиви и забавни, и ви даваме пълната свобода да персонализирате своето возило по начин, който най-добре изразява вашето уникално „Аз“.

Идваме през Септември, готови да създадем нов лайфстайл, да се забавляваме, да преоткриваме и да направим нещо различно. Затова ако сте готови за приключения – станете част от движението като харесате Фейсбук страницата ни, за да научите как и кога ще можете да резервирате своя тест драйв.

Бръм, бръм за всички!

error: Content is protected !!