Искаш ли безплатен мотор за първия учебен ден?

1

Вярно е, че лятото е в разгара си, но се замисли как се връщаш в класната стая, зареден/а не само с вълнуващи истории, страхотен тен, но и с ново возило. И тъй като скутерите ни все още не са достъпни за широката публика, на теб се пада уникалната възможност да си първият в града си, който ще яхне нашата адски секси моторетка – D1.

Виждаме в теб един супер креативен човек между 16 и 25 години. Трябва да посещаваш учебно заведение (училище или университет);  да обичаш приключенията, да си на ти със социалните мрежи, да си супер иновативен и комуникативен.

Пълните условия за какнидатстване можеш да намериш ТУК.

Даваме ти един мотор за първия учебен ден, който ще караш в рамките на 2 месеца, абсолютно безплатно. Какво очакваме от теб ли? Ами… да се влюбиш! Да се влюбиш толкова, че да ни спукаш от снимки и истории, които сътворяваш с мотора и приятелите си (не забравяй, че мотора е двуместен и винаги можеш да шерваш пътешествието с някой друг). Също така ще се срещаш с феновете ни, които искат да тестват мотора; ще им даваш инфо за това как работи и ще споделяш своя опит.

Така не само ще имаш възможността да се докоснеш до новите технологии в начина на придвижване, но ще станеш част от едно тотално ново движение #ВлезВДвижението.

Нека завъртането на глави да започне сега! Кандидатствай като харесаш страницата ни във Фейсбук, както и поста. Изпрати ни в лично съобщение нещо за себе си, ние сме млади и непринудени, и всичко от този сорт адски много ни допада, така че примемаме кандидатури във всякакъв формат. Колкото си по-креативен и себе си, толкова повече бихме се изкефили. И понеже кандидатурата ти започва в този момент, не забравяй да раздухаш новината.

Моторета Груп стои зад младите хора в България. Ние сме символ на свободата – свободата да се движиш, да бъдеш себе си, да чертаеш собствени пътища и да градиш своето бъдеще. Ние виждаме таланти, не недостатъци; възможности, а не пречки и заедно ще градим нов лайфстайл, рамо до рамо – в България!

 

error: Content is protected !!