скутер

5 причини да си купиш скутер това лято!

Ако си засичал поне един скутер в живота си, със сигурност си го проследил с поглед, замисляйки се какво ли е усещането да управляваш подобна машинка. Съзнателно или подсъзнателно, всички сме си мечтали да се качим на мотор в даден момент. Страхът и липсата на опит е основната причина, която те е резервирала да се отдадеш на такова усещане? Време е да се запознаеш с негово величество Електрическият скутер! 

Ето топ 5 причини да го направиш още това лято:

 

 

Екологичност

Не е нужно да повтаряме колко мръсен въздух дишаме, новините ни го напомнят всеки ден. Електрическият скутер, за разлика от мотопедите и мотоциклетите, е абсолютно екологичен, тоест нула вредни емисии, шум и газове. Ясно е, че правителството няма да въведе адекватна мярка за намаляване на замърсяването скоро, което не означава, че сами не можем да поемем инициативата, да направим въздуха си една идея по-чист. 

 

скутер

 

 

 

 

 Удобство

Дори и никога да не си се качвал на скутер, бъди сигурен, че управлението му е по-лесно, даже от това на велосипед. Хубавото време тепърва започва. След осем часов работен ден, вместо да се затвориш в колата, на път към следващото задръстване, използвай скутер за градското си придвижване. 

 

електрически скутер

 

 

 

 

Привилегията да си различен

Хората се кефят на новите неща! Има достатъчно БМВ-та и Аудита по пътя, но моторетки – цък. На никой не му прави впечатление колко цола ти е джантата или какво окачване си сложил, освен на аверите, които са готови да го полеят. Сред лавината от коли безспорно се отличаваш, така че бъди готов даже и пешеходците да ти отстъпват предимство, просто защото им е любопитно да те огледат. 

 

electric scooter wallpaper 

 

 

 

 

Икономичност

Електрическите скутери са истински икономични машинки, откъдето и да го погледнеш. Без данък МПС, без парко-такси, винетки и консумация на електроенергия, колкото пералнята у вас, можеш спокойно да трупаш спестявания към бюджета за почивката това лято.

 

 

Електрически скутер паркиране 

 

 

 

 Забавление

Само онези, които не са карали скутерче, не знаят колко забавно и приятно е усещането. Възможността да се движиш свободно, да влизаш в най-тесните улички и да спираш, където си поискаш. Така или иначе вече си звезда, където и да отидеш, използвай тази си привилегия. Няма шезлонг – няма проблем!

Гери-Никол

 

 

 

error: Content is protected !!