ИНТРО

МОТОРЕТА ГРУП.

Моторета Груп е млада компания, която съчетава любовта си към красивото, новите технологии и индивидуализма, представяйки бъдещото в начина на придвижване. Ние сме абсолютните неконвенционалисти, които предпочитат да чертаят собствени пътища пред това да вървят по отъпкани пътеки. Затова продуктите ни са не само символ на висока технология, красив дизайн и икономичност, но и на пълната свобода да изразиш себе си и да бъдеш своето уникално “Аз”.

ФИЛОСОФИЯ.

Погледнато философски на нещата, докато оценяваме и се прекланяме пред това, на което са ни научили великите умове като Нютон, Сократ и Ницше, ние осъзнаваме че живеем в 21 век, където не можем да игнорираме и това, на което ни учат други така видни личности като Дрейк, Бионсе и Фарел Уилямс, а именно че трябва да вкараш и малко SWAG. За това ние в Моторета следваме философията на SMART. BEAUTIFUL. FUN.

БРАНД.

Ние не сме тук случайно! Ние сме тук, защото имаме нужда от алтернативно превозно средство. Такова, което работи за теб, а не ти за него; което пази градът ти чист и портфейла ти пълен; което се бори с трафика и цени времето ти; и не на последно място, което не прави компромис с вида и имиджа ти и завърта глави на цели 180°. Ние сме иновативни, ние сме екологични, ние свързваме, ние споделяме, ние идваме в един размер – големи амбиции, широки усмивки и вълнуващи преживявания. Всъщност “едно” е любимото ни число (затова то стои зад първият ни модел D1), защото символизира първенство и именно към това се стремим – първото място. Ние не правим компромис със себе си, което значи, че не правим компромис и с теб. Ние не се отказваме, ние търсим своя път. Ние сме тук за да създадем нов лайфстайл, да се забавляваме, да преоткриваме, да направим нещо различно и да го направим по-най добрия начин. А Ти?

МАСТЪР МОТОРЕТКАТАМАСТЪР МОТОРЕТКАТА.

Най ми е кеф да се изкефя на нещо и се старая всичко, което правя да има същия ефект върху околните. Обичам да вярвам в хората и техните възможности, особено в младите хора като мен, които не се страхуват да мечтаят, да творят и да гонят целите си.

instagram-icon-logo-vector-download

 

error: Content is protected !!