BG EN ES
Поръчай
SPECIFICATIONS

Технологичното бижу на България

Малко стил, малко технология и малко SWAG в едно

Електрическият скутер Моторета D1 няма нищо общо с това, което си опитвал до този момент – той не е като автомобила, защото е далеч по-маневрен и бърз в градския трафик; не е като колелото, защото е далеч по-бърз и удобен за динамичния градски човек; не е като мотор – той е много по-сигурен и лесен за управление от всичко останало в тази категория.

Revolution

ЕЛЕКТРИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ

Моторета D1 използва най-модерните и надеждни технологии в електрическото придвижване. Избери между стандартните ни гелови и литево-йонни батерии, с удължен живот и автономия, в зависимост от персоналните ти нужди. 6 часа зареждане ти усигуряват 3-5 дни нормално градско придвижване.

20-40 Ah

капацитет

10-40 кг

тегло

400-1000

цикъла

6 ч.

презареждане

Speed

ЖИВОТ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ

4.3 сек 0-45 км

Ако батерията е сърцето на Моторета D1, то двигателя е неговата душа. Ние сме заложили на безчеткови хъб двигатели, за да доставим най-качественото изживяване на две колела.

1500-3000W

мощност

110 nm

въртящ момент

90%

КПД

Economy

ПРЕДИМСТВОТО ДА СИ ЕКО

1 лв/100 км е разходът, който Моторета D1 консумира. Това официално прави скутерът ни не само най-икономичният, но и най-стилен градски транспорт. Осигури си стилно и бързо придвижване, без трафик, без такси за паркиране в синя и зелена зона, и без данък МПС.

1 лв = 100 км

Виж колко спестяваш годишно ако използваш скутер за градското си придвижване тук.

Reload

ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

Презареждането никога не е било по-лесно. С възможност да включиш скутера в стандартна 220V мрежа, може да зареждаш своя скутер, докато пиеш кафе или обядваш навън, у дома и в офиса. Просто намери контакт или потърси един от нашите партньори в близост до теб.

= 15 км

= до 120 км

Details

ИЗТЪНЧЕНОСТ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ДЕТАЙЛ

Няма съмнение, че Моторета D1 е тук да впечатлява, но тя е тук и да ти служи - дизайнът й е изцяло съобразен около това. Използвай скутера си във всички сфери на ежедневието си – даже и за пазар...помислили сме и за това. Удобната кука разположена във вътрешната част на волана ти дава възможност да закачаш личен багаж и покупки без това да възпрепятства управлението ти.

Share

СПОДЕЛИ СВОБОДАТА ОТ ДВИЖЕНИЕТО

Щастието е, за да се споделя. Двуместната кожена седалка, осигурява възможността винаги да имаш място за още един, с който да направиш препускането по градските улици още по-забавно. Удобното 90-градусово разположение на сядане различава Моторета D1 от стандартните скутери и дава усещане за по-голяма сигурност, стабилност и удобство на каране.

Spotlight

В СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ

Ако стилната визия на Моторета D1 все още не е привлякла вниманието на минувачите, то LED освентлението, вградено в скутера, определено ще заблести в очите на преминаващите. С интеграция на габаритни, къси и дълги светлини градските улици бързо се превръщат в твоята малка сцена.

Изтегли технически характеристики и екстри за модела