Купи
+359 879 47 47 77

На всяко гърне мерудия - или новата зарядна станция на Моторета.

Манджа без Mагданоз е като заведение без зарядна станция на Моторета. Вярваме това е била мотивацията на собствениците на заведение в центъра на София, носещо това красиво зелено име, да се свържат с нас и да кажат: “Искаме да зареждаме Моторети!”. Все пак магданоза не расте по фасадите, все нещо трябва да ги озелени... Нашата зарядна станцийка свърши чудесна работа!

Още с встъпването ни на ул. "Дамян Грудев" 28,  усетихме различен вайб - тоя от “нашите”. Точно такива са хората в “квартала” на Магданоз - лични и приятелски настроени - истински зелени човеци! Казваме го, защото спряхме тока на блока - буквално (хахах), и въпреки това, всички търпеливо си изчакваха хапването, докато натаманим нашият малък източник на щастие.

Зарядна станция Магданоз София

Това официално е четвъртата ни зарядна локация в София. Колко точно яко е това? 

През 2018 година конструирахме собствена зарядна станция - малка зелена кутийка, брандирана с името MOTORETTA, която инсталираме на ключови места в града. Така искаме да осигурим безпрепятствено преживяване на клиентите си и винаги пълна батерия. Макар и скутерите Моторета да могат да се зареждат във всеки стандартен контакт, ако си някъде навън и имаш нужда от презаряд, вместо да умуваш къде може да дръпнеш малко ток - ние сме се погрижили да осигурим удобно такова място. И тук идва най-хубавата част - напълно БЕЗПЛАТНО!


Докато се наслаждавате на някоя вкусна гозбичка от приятелите ни в Магданоз или хидратирате с нещо студено в градинката, вашата Моторетка може да дръпне ток, равняващ се на приличните 15 км пробег за около час. Това ще е повече от достатъчно да ви закара до всяка точка на София.

Ако искате да разгледате и другите ни локации със зарядни станции, можете да го направите ето ТУК:  https://motorettagroup.com/zaryadni-stancii. Ако пък сте собственик на заведение или имате приятели, собственици на заведения, където смятате, че ще е супер готино да се въртят Моторети, може да ни пишете. 

обратно в блога