Купи
+359 879 47 47 77

Поръчка

КАК МОГА ДА ПОРЪЧАМ?

Може да заявите нашите продукти, както онлайн на сайта на Motoretta, така и в магазинната мрежа на компанията. Просто изберете удобна за вас опция.

Поръчките се извършват :


След заявяване на поръчката ще получите потвърждение по имейл, а наш представител ще се свърже с вас по телефон, за да ви информира за очаквана дата на доставка.

КАКВИ СА МЕТОДИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ?

  • По банков път;
  • В брой, в магазините от дилърската мрежа;
  • С дебитна/кредитна карта в магазините от дилърската мрежа;
  • Разсрочено плащане за продукти на стойност над 150 лв., чрез лизингов партньор (виж тук);  


КОГА СЕ ИЗВЪРШВА ПЛАЩАНЕТО?

Плащането се явява потвърждение на поръчката. В този смисъл, ако стоката е налична на нашия сайт или в магазинната ни мрежа, следва да заплатите за нея , за да обработим вашата заявка.

В случай на изчерпани количества или ако правите заявка с отложена доставка, може да резервирате желания от вас артикул, посредством авансово плащане /капаро/. Размерът на авансовото плащане е не по-малък от 50% от фактурната стойност. 100% авансово плащане се изисква при заявяване на конфигурациите на Моторета D1 с литево-йонни батерии.

Без значение от формата на поръчка и плащане, който изберете, вие разполагате с 14-дневен срок за връщане на стоката, в случай, че тя не ви допадне. Ако нямаме физическа локация в близост до вас, не се притеснявайте да поръчате онлайн. Ние в Motoretta уважаваме вашите потребителски права!

ДОСТАВКА

КАК СЕ ИЗВЪРШВА ДОСТАВКАТА?

Всички поръчки направени в онлайн магазина на Моторета: https://motorettagroup.com, се доставят в цялата страна до адрес на получателя. Поръчките направени в дилърската ни мрежа, се доставят до адреса на съответния дилър, от когото сте заявили своята поръчка.

КАКЪВ Е СРОКЪТ НА ДОСТАВКА?

Срокът на доставка е 10-работни дни. При изчерпване на желания от вас артикул и/или цвят, наш представител ще ви уведоми за очаквания срок на доставка.

КАК СЕ ИЗЧИСЛЯВА ДОСТАВКАТА?

В онлайн магазина на Моторета има внедрен модул с актуални цени за доставка до всички големи градове в България. Ако желаният от вас адрес на доставка е в населено място, извън упоменатия списък, точен размер на доставката ще ви бъде предоставен от наш сътрудник.

КАК ДА ПОСТЪПЯ АКО НЕЩО СЕ ОБЪРКА С ДОСТАВКАТА?

Ние в Моторета подхождаме с висок професионаизъм и внимание в обработването на всяка ваша поръчка и сме готови да ви съдействаме при всички възникнали казуси относно вашата поръчка.

Свържете се непременно с нас, ако:
- не сте получили потвърждение за датата на доставка;
- пратката ви е объркана (получили сте различна от поръчаната стока);
- ако пратката ви пристигне с транспортна повреда;
При необходимост от съдествие, моля свържете се с нас на 0879474777 или https://motorettagroup.com

ВАЖНО:
- Всички цени в сайта са с включен ДДС;
- Цената на доставката НЕ Е включена в цената на продуктите и се заплаща отделно от клиента;