Купи
+359 879 47 47 77

ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ

Макар и малка, компанията ни разполага с най-голямата сервизна мрежа за електрически скутери в страната. Част от нашата мисия е, освен да ви осигурим едно качествено превозно средство, да ви дадем и спокойствието, че има кой да се погрижи за поддръжката на скутера ви, ако това е необходимо. Това е съществен елемент от работата на Motoretta и нещо, което я отличава от другите продукти на пазара. 

Гаранция

Всяко превозно средство, регистрирано и експлоатирано при нормални условия на територията на Република България, подлежи на гаранция. Гаранционният срок на Моторета D1 е 2 години от датата на закупуване. По време на гаранционният срок, всяка част, която е дефектна или изисква сервизно обслужване ще бъде заменена или ремонтирана безплатно, с изключение на частите, за които гаранцията не важи.

КАКВО НЕ ПОКРИВА ГАРАНЦИЯТА?

Гаранцията не покрива износване на гумите или тяхно увреждане, накладки, светлини, козметични и структурни повреди, възникнали в резултат на небрежно отношение към скутера, повреди в следствие на удар или механично въздействие, небрежност на потребителя, неспазване на инструкциите за ползване. Гаранцията ще бъде отменена в случаи на ремонт от неоторизирани лица, модификации, промени по конструкцията, неправилна експлоатация и др.

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ ПРАВОТО СИ НА ГАРАНЦИЯ?

СТЪПКА 1: Пригответе вашата гаранционна карта, която задължително трябва да представите в сервизния център.
СТЪПКА 2: Моля обърнете се към най-близкия оторизиран сервиз до вас (провери ТУК). Ако Моторета няма оторизиран сервизен център във вашия град, моля свържете се с нас за допълнително съдействие на 0879 474777 или на rideme@motorettagroup.com

Сервиз 

Моторета предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички свои клиенти. За повече информация относно оторизираната сервизна мрежа на компанията, моля проверете ТУК.

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИЯ

Моторета цени времето и комфорта на своите клиенти. Ако закупеният от нас продукт не ви удовлетворява, установите фабричен дефект, констатирате нарушение на целостта му или имате друга причина, моля, имайте предвид, че винаги можете да го върнете към нас в срок от 14 дни от датата на доставка.

КАК МОГА ДА ВЪРНА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ?

Ако сте закупили продукта от онлайн магазина на Моторета, моля последвайте следните стъпки за заявяване на рекламацията:
СТЪПКА 1: Изтеглете формуляра за рекламации ТУК.
СТЪПКА 2: Уверете се, че искът за рекламация отговаря на всички условия, за да бъде уважен:

  • Спазили сте срока за рекламация от 14 дни, от датата на доставка;
  • Пазите оригинала на фактурата и договора за покупко-продажба на стоката; Приложете тяхно копие към формуляра за рекламация;
  • Стоката, която искате да върнете е в същия търговски вид, в който сте я получили;
  • Приложили сте всички съпътстващи аксесоари с техните опаковки и всички документи, с които сте получили стоката (гаранционна карта, инструкция за ползване и т.н.);
  • Продуктът няма следи от износване, драскотини, охлузвания и следи от удар или други следи от използване;
Ако едно или повече от по-горните условия не покриват изискванията за осъществяване на рекламацията, Моторета си запазва правото да откаже връщането на стоката и заплатената за нея сума.
СТЪПКА 3: Изпратете формуляра за рекламация на rideme@motorettagroup.com и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас, за да ви даде подробни инстукции как да изпратите стоката обратно към нас. Моля, имайте предвид, че при рекламации транспортът винаги е за сметка на клиента, освен в случаите, които сме ви изпратили грешен продукт или продукта не отговаря на описанието в сайта.
СТЪПКА 4: След получаването на продукта и неговия оглед, наш сътрудник ще се свърже с вас, за да коментираме възможните начини на компенсация.

 

В случай, че сте закупили продукта от дилърската мрежа на Моторета, моля обърнете се към съответния обект, от който сте закупили стоката за подробни инструкции, за нейното връщане.