Купи
+359 879 47 47 77

customize

Купи на изплащане
  • * За лизингова схема (9 + 1) към „Уникредит Кънсюмър Файненсинг”, първоначалната вноска е фиксирана = 10 % от крайната сума!
  • Навършени 18 години
  • Трудов договор за последните 6 месеца
  • Без лоша кредитна история
  • Минимална сума за кандидатсване към „Уникредит Кънсюмър Файненсинг” е 150лв с ДДС
  • Минимална сума за кандидатсване към „Ти Би Ай Банк” EАД е 100лв с ДДС

Заявете преди 1-ви май и получете 10% отстъпка от крайната цена на избрания от Вас скутер. Заявката изисква капаро, равно на 20% от стойността. Свържете се с нас за повече информация.

SPECIFICATIONS
SPECIFICATIONS Технологичното бижу на България

Технологичното бижу на България

Малко стил, малко технология и малко SWAG в едно

Електрическият скутер Моторета D1 няма нищо общо с това, което си опитвал до този момент! Той не е като автомобила, защото е далеч по-маневрен и бърз в градския трафик; Не е като колелото, защото е далеч по-удобен за динамичния градски човек; Не е като мотор – той е много по-сигурен и лесен за управление от всичко останало в тази категория.

Revolution

ЕЛЕКТРИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ

 lg battery

Моторета D1 използва най-модерните и надеждни технологии в електрическото придвижване. Избери между стандартните ни гелови или литево-йонни батерии, с удължен живот и автономия, в зависимост от персоналните ти нужди. 6 часа зареждане ти осигуряват 3-5 дни нормално градско придвижване.

50-100 км

пробег

400-1000

цикъла

6 ч.

презареждане

Revolution
Speed
Speed

ЖИВОТ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ

4.3 сек 0-45 км

Ако батерията е сърцето на Моторета D1, то двигателят е неговата душа. Ние сме заложили на безчеткови хъб двигатели, за да доставим най-качественото изживяване на две колела.

1500-2000W

мощност

110 N m

въртящ момент

90%

КПД

Economy

ПРЕДИМСТВОТО ДА СИ ЕКО


0.80 лв/100 км е разходът, който Моторета D1 консумира. Това официално прави скутера ни не само най-икономичният, но и най-стилният градски транспорт. Осигури си стилно и бързо придвижване, без трафик, без такси за паркиране в синя и зелена зона, и без данък МПС.

0.80 лв = 100 км

Виж колко спестяваш годишно ако използваш скутер за градското си придвижване тук.

Economy
Reload
Reload

ПРЕЗАРЕЖДАНЕ


Презареждането никога не е било по-лесно. С възможност да включиш скутера в стандартна 220V мрежа, може да зареждаш своя скутер, докато пиеш кафе или обядваш навън или просто да извадиш батерията и да я вземеш с теб, у дома или в офиса. Motoretta също разполага със своя мрежа от зарядни станции, потърси един от нашите партньори в близост до теб ТУК.

= 15 км

= до 100 км

Details

ИЗТЪНЧЕНОСТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ


Няма съмнение, че Моторета D1 е тук да впечатлява, но тя е тук и да ти служи - дизайнът й е изцяло съобразен около това. Използвай скутера си във всички сфери на ежедневието си, даже и за пазар - помислили сме и за това! Удобната кука, разположена във вътрешната част на волана, ти дава възможност да закачаш личен багаж и покупки без това да възпрепятства управлението ти.

 
Details ИЗТЪНЧЕНОСТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ
Share
Share

СПОДЕЛИ СВОБОДАТА ОТ ДВИЖЕНИЕТО


Щастието е, за да се споделя. Двуместната кожена седалка, осигурява възможността винаги да имаш място за още един, с който да направиш препускането по градските улици още по-забавно. Удобното 90-градусово разположение на седалката различава Моторета D1 от стандартните скутери и дава усещане за по-голяма сигурност, стабилност и удобство на каране.

Spotlight

В СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ


Ако стилната визия на Моторета D1 все още не е привлякла вниманието на минувачите, то LED освентлението, вградено в скутера, определено ще заблести в очите им. С интеграция на габаритни, къси и дълги светлини, градските улици бързо се превръщат в твоята малка сцена. 

Изтегли технически характеристики и екстри за модела

Spotlight

Моторета D1 е създаден с много любов и внимание към всеки детайл. Дизайнът е фокусиран върху идеята да направим ежедневието ти и това на околните малко по-лесно, красиво и чисто. Интегрирайки отлични технически характеристики с леснота в управлението, не е необходимо да имаш предишен опит на двуколесно превозно средство, за да се почувстваш стабилно и комфортно, карайки Моторета D1 от първия път.Маневреността на скутера, в съчетание с компактните му размери ти дават възможност да забравиш за трафика и бързо да достигаш до желаната дестинация. Изцяло електрическият Моторета D1 е 100% екологичен и е освободен от данък МПС, винетни такси и паркиране в синя и зелена зона. А външният му вид кара всички очи да са вперени в теб, така че не се притеснявай, че ще останеш незабелязан от шофьорите или пешеходците около теб.

СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ МОДЕЛИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ Classic Plus
Класически Motoretta дизайн  ✓  ✓
Гарантирано европейско качество  ✓  ✓
ABS спирачна система  ✗   ✓
FOC Teхнология за плавен старт и управление  ✗   ✓
Вадещи се батерии  ✗   ✓
Възможност за удължен пробег  ✗   ✓
USB устройство за зареждане на телефон  ✗  ✓
Пробег  До 60 км  100+ км
Брой цикли на батерията  400 1000
Гаранция на батерията  1 год 2 год
Мощност на двигател 1500 W 2000 W
Тегло на скутера 117 кг 75 кг
Икономичност 1.44 kWh 1.2 kWh
Разход на 100 км 1.00 лв 0.80 лв