Купи
+359 879 47 47 77

customize

Купи на изплащане
  • * За лизингова схема (9 + 1) към „Уникредит Кънсюмър Файненсинг”, първоначалната вноска е фиксирана = 10 % от крайната сума!
  • Навършени 18 години
  • Трудов договор за последните 6 месеца
  • Без лоша кредитна история
  • Минимална сума за кандидатсване към „Уникредит Кънсюмър Файненсинг” е 150лв с ДДС
  • Минимална сума за кандидатсване към „Ти Би Ай Банк” EАД е 100лв с ДДС

Заявете своя скутер сега и вземете 10% отстъпка с код SUMMER23. Доставка през април 2023.

SPECIFICATIONS
SPECIFICATIONS Технологичното бижу на България

Технологичното бижу на България

Малко стил, малко технология и малко SWAG в едно

Електрическият скутер Моторета D1 няма нищо общо с това, което си опитвал до този момент! Той не е като автомобила, защото е далеч по-маневрен и бърз в градския трафик; Не е като колелото, защото е далеч по-удобен за динамичния градски човек; Не е като мотор – той е много по-сигурен и лесен за управление от всичко останало в тази категория.

Revolution

ЕЛЕКТРИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ

 lg battery

Моторета D1 използва най-модерните и надеждни технологии в електрическото придвижване. Всички наши модели са оборудвани с висококачествени литиево-йонни батерии LG, осигуряващи безкомпромисно качество и дълъг живот. Избери между конфигурации със стандартен или удължен пробег, в зависимост от персоналните си нужди. 6 часа зареждане ти осигуряват 3-5 дни нормално градско придвижване.

50-100 км

пробег

1000

цикъла

6 ч.

презареждане

Revolution
Speed
Speed

ЖИВОТ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ

4.3 сек 0-45 км

Ако батерията е сърцето на Моторета D1, то двигателят е неговата душа. Ние сме заложили на безчеткови хъб двигатели, за да доставим най-качественото изживяване на две колела. Заложете на стандартните градски модели с максимална скорост до 45 км/ч., без изискване на допълнителна категория за правоуправление или професионалните модели с мощен двигател и скорост до 85 км/ч.

2000 - 4000 W

мощност

130 - 170 N m

въртящ момент

90%

КПД

Economy

ПРЕДИМСТВОТО ДА СИ ЕКО


0.80 лв/100 км е разходът, който Моторета D1 консумира. Това официално прави скутера ни не само най-икономичният, но и най-стилният градски транспорт. Осигури си стилно и бързо придвижване, без трафик, без такси за паркиране в синя и зелена зона, и без данък МПС.

0.80 лв = 100 км

Виж колко спестяваш годишно ако използваш скутер за градското си придвижване тук.

Economy
Reload
Reload

ПРЕЗАРЕЖДАНЕ


Презареждането никога не е било по-лесно. Вадещите се батерии на Motoretta ти дават възможност да зареждаш, както директно към скутера, така и извън него. Ако нямаш гараж или удобно място, на което да заредиш своя скутер, просто извади батерията му и я включи към стандартна 220V мрежа , докато пиеш кафе или обядваш навън, у дома или в офиса. Motoretta също разполага със своя мрежа от зарядни станции, потърси един от нашите партньори в близост до теб ТУК.

= 15 км

= до 100 км

Details

ИЗТЪНЧЕНОСТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ


Няма съмнение, че Моторета D1 е тук да впечатлява, но тя е тук и да ти служи - дизайнът й е изцяло съобразен около това. Използвай скутера си във всички сфери на ежедневието си, даже и за пазар - помислили сме и за това! Удобната кука, разположена във вътрешната част на волана, ти дава възможност да закачаш личен багаж и покупки без това да възпрепятства управлението ти.

 
Details ИЗТЪНЧЕНОСТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ
Share
Share

СПОДЕЛИ СВОБОДАТА ОТ ДВИЖЕНИЕТО


Щастието е, за да се споделя. Двуместната кожена седалка, осигурява възможността винаги да имаш място за още един, с който да направиш препускането по градските улици още по-забавно. Удобното 90-градусово разположение на седалката различава Моторета D1 от стандартните скутери и дава усещане за по-голяма сигурност, стабилност и удобство на каране.

Spotlight

В СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ


Ако стилната визия на Моторета D1 все още не е привлякла вниманието на минувачите, то LED освентлението, вградено в скутера, определено ще заблести в очите им. С интеграция на габаритни, къси и дълги светлини, градските улици бързо се превръщат в твоята малка сцена. 

Изтегли технически характеристики и екстри за модела

Spotlight

Моторета D1 е създаден с много любов и внимание към всеки детайл. Дизайнът е фокусиран върху идеята да направим ежедневието ти и това на околните малко по-лесно, красиво и чисто. Интегрирайки отлични технически характеристики с леснота в управлението, не е необходимо да имаш предишен опит на двуколесно превозно средство, за да се почувстваш стабилно и комфортно, карайки Моторета D1 от първия път.Маневреността на скутера, в съчетание с компактните му размери ти дават възможност да забравиш за трафика и бързо да достигаш до желаната дестинация. Изцяло електрическият Моторета D1 е 100% екологичен и е освободен от данък МПС, винетни такси и паркиране в синя и зелена зона. А външният му вид кара всички очи да са вперени в теб, така че не се притеснявай, че ще останеш незабелязан от шофьорите или пешеходците около теб.

СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ МОДЕЛИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ Plus Pro
Мощност на двигател  2000 W  4000 W
Максимална скорост  45 км/ч  85 км/ч
Свидетелство за правоуправление  АМ (или В)   А1
Пробег  100 + км  70 + км
Размер на гумите  110/90-10  120-70-12
Тегло на скутера  71 кг.  90 кг.
Разход на електроенергия 1,2 kWh  2,88 kWh
Класически Motoretta дизайн  ✓  ✓
Гарантирано европейско качество  ✓  ✓
CBS спирачна система  ✗  ✓
FOC Teхнология за плавен старт и управление  ✓  ✓
Вадещи се батерии  ✓  ✓
Възможност за удължен пробег  ✓  ✓
USB устройство за зареждане на телефон  ✓  ✓