Купи
+359 879 47 47 77

customize

Купи на изплащане
  • * За лизингова схема (9 + 1) към „Уникредит Кънсюмър Файненсинг”, първоначалната вноска е фиксирана = 10 % от крайната сума!
  • Навършени 18 години
  • Трудов договор за последните 6 месеца
  • Без лоша кредитна история
  • Минимална сума за кандидатсване към „Уникредит Кънсюмър Файненсинг” е 150лв с ДДС
  • Минимална сума за кандидатсване към „Ти Би Ай Банк” EАД е 100лв с ДДС

Заявете своя скутер сега и вземете 10% отстъпка с код SUMMER23. Доставка през април 2023.

SPECIFICATIONS
SPECIFICATIONS Технологичното бижу на България

Технологичното бижу на България

Скутерите Motoretta - стил и технология в едно

Електрическите скутери Motoretta нямат нищо общо с това, което си опитвал до този момент! Те не е могат да се сравняват с автомобилите, защото са далеч по-маневрени и бързи в градския трафик; Скутерите не могат да се сравняват с велосипедите, защото са далеч по-удобни за динамичния градски човек; Не са като моторите – те са много по-компактни, сигурни и лесни за управление от всичко останало в тази категория. Електрическите скутери Motoretta са 100% екологични, без вредни емисии и шум, чудесни за онези, които търсят удобно и лишено от трафик градско придвижване.

Revolution

ЕЛЕКТРИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ

 lg battery

Motoretta използва най-модерните и надеждни технологии в електрическото придвижване. Изцяло посветени на качеството на нашите продукти, всички наши модели скутери са оборудвани с висок клас литиево-йонни батерии LG, които осигуряват дълъг живот и безкомпромисно качество. Избери между конфигурации със стандартен или удължен пробег, в зависимост от персоналните си нужди. Опцията за вадене на батерията на скутерите Motoretta е екстра, която ще оцениш незабавно, защото това ти дава свободата, от която се нуждаеш в динамичния град.  6 часа зареждане ти осигуряват 3-5 дни нормално градско придвижване.

50-100 км

пробег

1000

цикъла

6 ч.

презареждане

Revolution
Speed
Speed

ЖИВОТ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ

4.3 сек 0-45 км

Ако батерията е сърцето на Motoretta, то двигателят е неговата душа. Ние сме заложили на безчеткови хъб двигатели, за да доставим най-качественото изживяване на две колела. Заложете на стандартните градски модели скутери с максимална скорост до 45 км/ч., без изискване на допълнителна категория за правоуправление или професионалните модели скутери с мощен двигател и скорост до 85 км/ч.

2000 - 4000 W

мощност

130 - 170 N m

въртящ момент

90%

КПД

Economy

ПРЕДИМСТВОТО ДА СИ ЕКО

Разходът за зареждане на твоят електрически скутер се равнява на 0.51 лв. на всеки 100 км. Това официално прави скутерите Motoretta не само най-икономичният, но и най-стилният градски транспорт. Удобството и ефективността нямат аналог, дори стравнявайки разходите с билет в публичния транспорт. Осигури си стилно и бързо придвижване, без трафик, без такси за паркиране в синя и зелена зона, и без данък МПС.

0.51 лв = 100 км

Виж колко спестяваш годишно ако използваш скутер за градското си придвижване тук.

Economy
Reload
Reload

ПРЕЗАРЕЖДАНЕ


Презареждането никога не е било по-лесно. Вадещите се батерии на скутерите Motoretta ти дават възможност да зареждаш, както директно към скутера, така и извън него. Ако нямаш гараж или удобно място, на което да заредиш своя скутер, просто извади батерията му и я включи към стандартна 220V мрежа , докато пиеш кафе или обядваш навън, у дома или в офиса. Motoretta също разполага със своя мрежа от зарядни станции, потърси един от нашите партньори в близост до теб ТУК.

= 15 км

= до 100 км

Details

ИЗТЪНЧЕНОСТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ


Вдъхновени от модерния градски живот, ние създадохме скутери, които ще ти помогнат да се отличаваш от тълпата и да излъчваш изтънченост до последния детайл. Скутерите Motoretta са създадени, за да бъдат твой верен спътник в ежедневието ти. Висококачествената изработка и детайлната прецизност на всеки елемент, правят Motoretta перфектния аксесоар за всеки градски експериментатор. Помислили сме за всички твои нужди и сме създали удобна кука във вътрешната част на волана, която ти позволява да закачаш своя личен багаж и покупки без това да пречи на твоето управление. Нашата мисия е да ти предоставим пълна свобода на движение в града, без стрес и притеснения. Със скутерите Motoretta ти получаваш не само технологично икономичен, но и модернен начин да се движиш в градската среда.

 
Details ИЗТЪНЧЕНОСТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ
Share
Share

СПОДЕЛИ СВОБОДАТА ОТ ДВИЖЕНИЕТО


Щастието е, за да се споделя. Скутерите Motoretta те поканват да споделиш свободата от движението си с още един човек. Двуместната кожена седалка на Motoretta не само ти осигурява място за приятел, но и прави препускането по градските улици още по-забавно и интересно. Уникалното 90-градусово разположение на седалката различава Motoretta от стандартните скутери, при които седалката често е под ъгъл или с релефни елементи в дизайна. Именно тази 90-градусова технология ти дава усещане за по-голяма сигурност, стабилност и удобство, карайки Motoretta. Удобството не е ограничено само до водача - скутерът прави движението комфортно за всички пътници, яхнали Motoretta.  

Spotlight

В СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ


Ако стилната визия на Motoretta все още не е привлякла вниманието на минувачите, то LED освентлението, вградено в скутера, определено ще заблести в очите им. За да се увериш, че ще бъдеш видим и безопасен на пътя в тъмнината на нощта, независимо дали си на градския булевард или на тиха улица, габаритните, късите и дългите светлини на Motoretta ще те правят забележим за всички минувачи. Бъди звездата на градската сцена и освети своя път с технологичното бижу от Motoretta.

Изтегли технически характеристики и екстри за модела

Spotlight

Електрическите скутери Motoretta са създадени с много любов и внимание към всеки детайл. Дизайнът е фокусиран върху идеята да направим ежедневието ти и това на околните малко по-лесно, красиво и чисто.

Интегрирането на отлични технически характеристики с леснота в управлението в скутерите Motoretta ги прави идеален избор за всички, независимо от това дали имате предишен опит на двуколесно превозно средство. Маневреността на скутера, в съчетание с компактните му размери, ви позволяват да забравят за трафика и бързо да достигате до желаната си дестинация.

Изцяло електрическите скутери са 100% екологични и е освободени от данък МПС, винетни такси и паркиране в синя и зелена зона. Това означава, че управлението на електрически скутери е не само икономично, но също така и екологично устойчиво.

Електрическите скутери Motoretta не са тук само заради своите технически характеристики. Външният им вид кара всички очи да са вперени във вас, когато карате из улиците на града. Той е перфектният начин да изразите своя индивидуален стил и да се откроявате в тълпата. Не се притеснявайте, че ще останете незабелязани от шофьорите или пешеходците около вас - скутерите Motoretta са направени, за да бъдете забелязвани и да изразявате своето уникално "Аз".

 

СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ МОДЕЛИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ Plus Pro
Мощност на двигател  2000 W  4000 W
Максимална скорост  45 км/ч  85 км/ч
Свидетелство за правоуправление  АМ (или В)   А1
Пробег  100 + км  70 + км
Размер на гумите  110/90-10  120-70-12
Тегло на скутера  71 кг.  90 кг.
Разход на електроенергия 1,2 kWh  2,88 kWh
Класически Motoretta дизайн  ✓  ✓
Гарантирано европейско качество  ✓  ✓
CBS спирачна система  ✗  ✓
FOC Teхнология за плавен старт и управление  ✓  ✓
Вадещи се батерии  ✓  ✓
Възможност за удължен пробег  ✓  ✓
USB устройство за зареждане на телефон  ✓  ✓