Купи
+359 879 47 47 77

Онова ретро парче

През последния месец се чувстваме като сватовници. Сватосваме зарядни станцийки със заведения в столицата, под инициативата #Влезвдвижението, а резултата е един път.

Малката зелена кутийка MOTORETTA лепна чудесно на фасадата на лятната градина на Грамофон и прогнозата е they will live happily ever after! Грамофон се намира на ул. Будапеща в близост до бул. Дондуков и е по-скоро познат като клуб, отколкото като място за питие и дъра-бъра. Малко хора знаят обаче, че това местенце е средище на предприемачи. Ако следите страницата им във фейсбук ще видите десетките нетуъркинг ивенти, които организират, а спортно-елегантни хора редовно цъкат на лаптопите си и водят неформални бизнес срещи. Именно там и ние сме завръзвали едни от най-добрите си контакти.

Зарядна станция София

Паркирането по Дондуков & Сие е меко казано кошмарно. Освен ограничените парко-места, там е в сила и синята кръв или казано по шопски “Синя зона” - форма на обръщение, която ще ви струва 2 лева на час. Затова ви препоръчваме да се движите в района на ток, а тези 2 лева да изхарчите за далеч по-горещи преживявания, докато зареждате вашата Моторета D1 в новата ни станцийка в Грамофон- тока е без пари, паркирането също.

#Влезвдвижението е инициатива на Моторета, която цели да мотивира повече хора да използват електрически скутер като алтернативен транспорт за градското си придвижване. Освен да пести личното ви време, електрическия скутер спомага да се облегчи трафика и замърсяването в градовете, правейки ги едно по-приятно и чисто място за обитаване.

С помощта на други яки еко хора, инсталираме зарядни станции в заведенията в страната, за да ви осигурим винаги пълна батерия. Следете фейсбук страницата ни за повече инфо относно инициативата и зарядните ни станции, а ако сте собственик на заведение и искате да станете наш партньор, непременно се свържете с нас ТУК.

обратно в блога