Купи
+359 879 47 47 77

Совалки, ракети и моторети - вече може да зареждате ТУК!

Дойде времето, когато освен със собствен електрически скутер, ние в Моторета можем да се похвалим и със собствена зарядна станция. Един проект, върху който работим от 6 месеца и се радваме да видим реализиран. Това е още една мъничка крачка напред за нашата млада и иновативна компания, която ни кара толкова много да се гордеем.

електрически скутер1

Винаги сме се имали за една приятелска организация - обичаме да “приятелствуваме”, както би казал другаря Живков. Това е и причината да се обвържем не с кой да е, а с генерал соц-а - Ракета Ракия Бар, така любимото ни заведение в парк Заимов, в което с удоволствие си боцкаме домашните кюфтенца и облизваме чинийката с бисквитена торта. Е…и други неща правим, но те не включват скутер, та не са плод на тази статия, сеш’ се ;) 

За тези, които не са чували за Ракета Ракия Бар, това е една от задължителните дестинации, когато си в София, ако искаш да се пренесеш в атмосферата на стара социалистическа България. Автентизмът на партията се усеща както в интериора, така и в начина на поднасяне на гозбите. 

Та от сега нататък Ракета Ракия Бар, освен с вкусната домашната кухня, може да се похвали и с една от първите зарядни станцийки на Моторета - малка зелена кутийка, разположена до входа на заведението, която безплатно ви доставя 220-волтово удоволствие.

image1 copy 2

Да, точно така - зареждането е напълно БЕЗПЛАТНО за електрическите скутерчета Моторета, разбира се.  Един час зареждане ви осигурява 15 км пробег, така че разполагате с идеално време за кафе, нещо за хапване или някой друг имейл, докато дърпате ток. Така никога няма да останете с празна батерия или стомах.

Очаквайте скоро и другите локации, които влизат в партньорската ни мрежа от зарядни пунктове. Уеб страницата ни също ще бъде актуализирана с всички места, на които може да зареждате, а междувременно ако ви хрумва местенце, на което искате да сложим станцийка на Моторета, пишете ни! Винаги сме отворени към нови идеи.

 

 

обратно в блога